Бракът между гейове и значението на думите

от Денис Пийкок

Всеки образован човек знаещ нещо за стратегията на така нареченото „разрушаване на културата“ знае, че промяната на значението на думите е основна част от процеса. Между другото, „разрушаване“ е първият термин използван от Марксистките революционери, за да опишат процеса на систематично унищожаване или основно изменяне на властващите и ценностни структури в едно общество, и заменянето им с нови. С други думи това е „изкуството“ на Обществената революция да използва думи вместо оръжие, за да събори съществуващите обществени структури и институции. То работи ефективно ако саботьорите контролират значим достъп до масовите медии, радикални студентски групи и „връзки“ с групи в целевото общество, които са понесли реална или привидна несправедливост. Другата нужна съставка за успех е „политическо мнозинство“, което едновременно не знае за стратегията на разрушителя и дори да разбере би било „твърде учтиво“, че да се съпротиви с равна или по-голяма сила от тази на разрушителите революционери. Невероятно; мислите ли, че може би описвам съвременна Америка? Откакто се помня, политическите стратези на гейовете са най-добрите, които съм виждал; понеже съм ученик на историческа революция, това подсилва мнението ми. Добрата „лингвистична стратегия“ е форма на изкуство. Обърнете внимание на настоящата двусмисленост или промяна на значението за последните около 40 години на важни думи като: „свобода“, „толерантност“, „предубеденост“, „избор“, „семейство“, „американски“, „разнообразно общество“, „единство“, а сега „брак“. Това е само кратък списък – ами думата „гей“? Моят Webster речник никъде не посочва, че има значение „хомосексуален“. Тия хора си ги бива.

За да промени едно общество, всичко, което всъщност трябва да направи човек, е ефективно да атакува неговите недостатъци или лицемерия, съпоставяйки ги с неговите официално заявени „висши ценности.“ След което да направи връзка между неговата и която и да било друга кауза, която вече е приета от културата „дразнител“, за да създаде достатъчно вина, подтискаща възможността ѝ да се защити. В случая с тяхната кауза, хомосексуалистите правят връзка с движението за граждански права, мъжкия шовинизъм, културните предразсъдъци, провалите на хетеросексуалния брак и семейство, сексуалното лицемерие на църковните водачи и основната „вина“ на Америка що се отнася до истинското ѝ убеждение относно настоящия ѝ успех и статут на единствена световна „супер-сила“. Добре изпълнено и истински лесно за всеки политически стратег на „гимназиално ниво“. Още веднъж, аплодисменти за „гей“ стратезите, а за множеството американци, спъващи се в собствената си вина и объркване – няма аплодисменти.

В близкото бъдеще „гражданските съюзи“ за хомосексуалисти най-вероятно ще бъдат уредени. Това е безсмислено за едно общество, което става все по-безбожно, с голям брой объркване заобикалящо християните, виновни за собствената си аморалност, аборти и разводи. Хомосексуалистите искат „брак“, но тази дума също ще изгуби значението си, защото думите означават все по-малко и по-малко в едно разлагащо се общество. Полигамията е следваща. Вече нямаме значими национални граници и кой знае какво е „американец“? Докарали сме си това сами. В даден момент ще бъде засегнат въпрос, който е много по-чувствителен спрямо оцеляването на нашата нация, отколкото е сексуалната ориентираност. Ще се спори с „думи“ и единствения въпрос ще бъде „Какво означават тези думи?“. И в това се състои целия проблем.

Статията е взета оттук: http://www.gostrategic.org/index.cfm?pageid=245
Превод: Филип Папратилов

Напишете коментар

Използваме Граватари в кокментарите - вземете свой собствен, за да бъдете разпознавани!

XHTML: Това са някои от таговете, които може да ползвате: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>