Права

от Деница Папратилова

Слушам по радиото някаква безспирна комедия. Толкова малоумщина на едно място, че просто не смея да не се присмея. За какво става въпрос ли? Ами за човешките права, отново. И по-конкретно за правата на хомосексуалистите. Пак щели да излизат да се демонстрират и заедно с това щели да си търсят правата. А за какви права става въпрос: Искат хората да сключват брак, както и да осиновяват деца, защото децата били човешко право. Пък и ядосани, че някой им се противопоставя. Чак се притесних – на тези хора никой ли не им е казал откъде идват децата?! При брак между мъж и жена (семейство) се получава, ама не, те искат хем така, хем инак.

Чудя се какво ли ще обясняват на децата, които искат да осиновяват, когато ги попитат откъде идват бебетата. А децата питат на ранна възраст, не е като да се надяваш някой в училище да ги светне по въпроса. Кой ги знае как ще пелтечат.

– Бащата… ъъъ…

Върви обяснявай, като няма майка в „семейството“.

– Майката…

Как да започнеш с майката, като ще завалят куп неудобни въпроси.

Ами ако детето не празнува рожден ден напролет, тогава и щъркелите не могат да помогнат.

Ей, крива работа, не можеш да Го избегнеш Господ. Той едно направил, на тебе друго ти се иска, ама на – не може. Все ще се намери нещо или някой да ти напомни, че има Бог, Който има изисквания как да живеем.

Замислих се за децата – тези, които еднополови двойки искали да осиновяват. Е, вече не ми е смешно. Не стига че някой безотговорник не те иска, ами те е поверил в ръцете на друг безотговорник, който от своя страна е толкова извратен, че не вижда проблем да те отглеждат извратеняци. Изобщо, цялата ситуация откъдето и да я погледнеш вони на престъпление. Кой определя, че е престъпление ли? Ами същият Господ, Когото не можем да избегнем.
И какво се оказва: някакви хора настояват, че е тяхно право безнаказано да извършват престъпления.

Вече не само че не ми е смешно, а направо ме е страх. Е, как от кого?! От Този, Когото не можем да избегнем.

Напишете коментар

Използваме Граватари в кокментарите - вземете свой собствен, за да бъдете разпознавани!

XHTML: Това са някои от таговете, които може да ползвате: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>